Skab personlighed til din indretning med et stilleben

I dag skal vi se nærmere på et lille indretnings tip, hvor du i dén grad har mulighed for at gøre din indretning personlig. Jeg taler om et stilleben, der er en udstilling med forskelligt interiør og nips. Et stilleben har været brugt helt tilbage til antikken, hvor et stilleben i begyndelsen hørte kunsten til. Man malede opstillinger af fx vaser, blomster, frugter osv. Disse opstillinger havde en symbolsk betydning, både religiøst og verdslig.

Oprethold den røde tråd

I dag hører det dog ikke kun kunsten til, idet et stilleben også kan være en del af indretningen. Du kan lave et lige der, hvor du har lyst. Det kan være i et hjørne i stuen, på spisebordet i køkkenet, ved vasken på badeværelset og mange flere steder.

Vil man give sig i kast med det, er det dog vigtigt, at man husker den røde tråd.

Man kunne vælge at lave et stilleben på spisebordet i forbindelse med borddækningen til sine gæster. Det første du gør, er, at du finder forskelligt interiør og nipsgenstande i dit hjem, der har samme farve eller nuancen af farven. Form og materiale må dog gerne være forskellig. På den måde sørger du for, at den røde tråd er til stede. Herefter placerer du genstandene på en platte eller et lignende, afgrænset område.

Det er helt op til dig, hvorledes du placerer genstandene – det er netop her du skal være kreativ. Og voilá, så har du dit helt eget, personlige stilleben.

Forny dit stilleben

Det geniale ved et stilleben er, at det for det første kan placeres hvor du har lyst til og med de genstande du vil udstille. Dernæst, er det også en fordel, at du til hver en tid kan udskifte interiøret med nyt, så du aldrig bliver træt af at se på det samme.

Endeligt, er det også en fin måde at udstille dine yndlingsting på. Genstande, der måske har været gemt væk i skuffer og skabe, kan nu få en speciel plads i dit hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *