Undgå fejlkøb af kontorstole

Kontorstole

Pas på du ikke køber en kontorstol, der ender med at skade din ryg. Sid behageligt og slap af mens du arbejder. Se eksempler på kontorstole der både er gode for ryggen og ser smarte ud i hjemmet her. Læs mere om den fælde man kan komme i, når man skal købe en kontorstol og undgå at lave de samme fejl!

Kontorstole fælden

Når man køber kontorstol skal man være yderst opmærksom på ikke at lave et fejlkøb. Går du kun efter tilbud, udsalg og billige kontorstole? Så kan det være du allerede er ude på et vildspor. Man er faktisk nød til at starte med sig selv og ikke det ydre, når man skal shoppe stol. Et godt tilbud – en kontorstol sat ned til 100 kroner kan meget vel betyde en dårlig ryg, men ikke nødvendigvis, bevar din sunde fornuft!

Kontorstole skal tilpasses dit behov

Som jeg skrev før, så har jeg lært at man skal starte med sig selv. Kig indad. Hvad har du behov for? Har du meget kontorarbejde, en skrøbelig ryg, dyrker du nok motion, er du overvægtig, arbejder du bedre når stolen kan indstilles på mange måder, eller foretrækker du en helt enkelt kontorstol? Stil dig selv en masse af disse spørgsmål, for de kan have stor betydning for om dit køb ender med at være godt for dig. Det er jo heller ikke ligegyldigt om stolen er blød eller hård, om man kan ligge en pude eller om ryglænet kan indstilles. Jeg arbejder fx bedst, når højden nemt kan reguleres. Jeg skal have armlæn på min kontorstol og så må den altså ikke være for bred.

Anbefalinger – sid godt

Movement har testet kontorstole og de har designet en ergonomisk korrekt kontorstol. Jeg vil helt klart anbefale dig at vælge en kontorstol, der passer til din krop og dets behov, og finde en butik der har god kvalitet frem for kun billige stole.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *