Giv din stue personlighed

 

Der er mange måder at personliggøre sin stue og spisestue på med forskellige boligtilbehør og møbler. Nogle kan godt lide den romantiske og hyggeligt stemning med stearinlys, mens andre er mere til det minimalistiske med få og forenklede genstande. Der er ikke noget rigtig og forkert, der er bare et utal af måder at indrette og personliggøre sin stue på.

Bring romantikken frem i dit hjem

Stearinlys er den klassiske måde at frembringe en romantisk og hyggelig stemning på. Der er noget beroligende og sensuelt forbundet med flammernes bevægelser, der omsluttes af mørket i resten af rummet. Derfor går du aldrig galt i byen med stearinlys, og derfor findes der også et hav af forskellige slags lysestager og lys.

Den topmoderne lysestage er en kombination af koberør og træ, der mikser tidens trends til punkt og prikke. Lysestagen Glow fås hos Idemøbler til 699 kroner. Den fås også i sort.

Men den flerarmede lysestage, slår den nu alligevel, når det kommer til romantik. Det er den ultimative genstand, der vil give din stue masser af personlighed og romantiske vibes. Den fås i flere forskellige størrelser, modeller og prisklasser.

Gør det enkelt men personligt

Vil du gerne give din stue en moderne og minimalistisk stemning samtidig med, at den skal have personlighed er der optil flere muligheder.

Estos vasen er et rigtig godt eksempel på en boliggenstand, der er enormt simpel, men alligevel har sin personlighed i form af det atypisk skæve design.

Esmalte fadet er ligeledes en enkel genstand, der fås i flere farver og derfor kan være med til at skabe et farvetema eller en bestemt stemning i stuen. Miks for eksempel den røde eller grønne skål med København plakaten i matchende farver for at skabe et sammenhængende tema i stuen. Plakaten er en forenklet tegning af Nyhavn i København, der samtidig giver dit hjem et moderne og personligt udtryk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *