Nye rammer kan skabe hygge på dine vægge

Det er vigtigt at sætte en personlig stil i sit hjem, og det gør man ikke udelukkende ved at købe storskærms TV, sofahjørne, sofabord, lænestole og spisebord med tilhørende stole. Der bør være noget unikt i stuen og entréen, der signaler jeres stil. Gæsterne og jer selv bør kunne se, at der her bor en familie, der har sat sit eget præg på indretningen, idet den ellers kan virke for stereotyp og for steril, således man kan få indtryk af at bo i noget fra et boligmagasin. Dine personlige billed rammer kan være en glimrende måde at sætte sit præg på de bare vægge, idet man her kan ophænge:

  • Plakater.
  • Fotografier.
  • Collager.
  • Diplomer.
  • Malerier.
  • Tegninger.
  • Andre kunstværker.

Typer af rammer

Du har en mulighed for at gøre dine vægge i hjemmet mere personlige ved at anvende rammer, og det behøves ikke være dyrt eller svært at finde nogle klassiske og tidsløse rammer, der passer netop til dine vægge. Det er nemlig muligt at finde mange forskellige typer rammer, således du også kan finde noget til dit behov og i din smag. Rammer kan jo fås i mange størrelser og med brede eller smalle kanter.

Du kan som regel få rammer i alle mulige materialer og farver såsom kobber, sølv, sort, guld, hvid, og materialet kan både være træ, plast eller metal. De fleste af os har i forvejen en masse personlige billeder liggende på computeren og mobiltelefonen, og de bedste af dem bør du udskrive og få indrammet.

Heldigvis kan man lave sine egne collager ved at placere mange billeder under glasset, når man har anskaffet sig nogle store rammer med plads til mange billeder. På den måde kan du skabe et stort og personligt blikfang, som alle automatisk vil besigtige, når de går rundt i stuen eller entréen.

Køb boligtilbehør på nettet

Det er faktisk meget nemmere at finde rammer til dine billeder på nettet frem for at storme rundt i et supermarked eller en møbelbutik. Udvalget er som regel større på nettet, og priserne er også mere konkurrencedygtige, og det er jo nemt at søge efter rammer på en webshop. Du kan finde masser af smarte rammer hos Ilva.dk, idet deres webshop har alle deres produkter. Du kan naturligvis også besøge deres fysiske butikker, men skal du blot købe nye rammer, så er det altså en del nemmere at handle online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *