Sådan får du de bedste havestole til prisen

Er det lige gået op for dig, at du står og mangler nye havestole eller haveborde til den kommende sommersæson? Så kommer der her nogle gode råd om, hvordan du finder de mest egnede haveborde og havestole til dit behov.

Når du skal ud og investere i nye havemøbler, er det vigtigt, at du tænker over følgende:

  • Størrelsen
  • Materialet (dvs. holdbarheden og levetiden)
  • Møblernes vedligeholdelse
  • Havemøblernes stil, farver og design
  • Siddekomforten
  • Prisen

Især dine havestole kan ikke undgå at blive lidt slidte, når de anvendes, så derfor bør du satse på nye havestole i en solid kvalitet, så de kan holde til mange års brug. Siddekvaliteten er også vigtig, da du jo kan sidde i magelige og ergonomisk korrekte havestole i længere tid af gangen.

Typer af havestole

De fleste havestole er fremstillet i enten plast, rattan, glasfiber, aluminium, træ eller stål. De fleste havestole i plast og rattan er næsten vedligeholdelsesfrie, mens træmøbler skal have en omgang lak eller olie for at kunne holde råd og svamp borte. Mange vælger havemøbler i teaktræ eller mahogni, da disse hårde træsorter er yderst holdbare og modstandsdygtige mod vejret i Danmark. Hvis dine havestole i teaktræ står meget udenfor i solen, så skal de muligvis have 2-3 gange olie i løbet af året, mens indendørs havemøbler i teaktræ kun behøver olie én gang om året.

Hvis du skal anvende nye havemøbler på en lille altan eller terrasse, bør du satse på små modeller, der ofte kan stables eller sammenfoldes, hvilket også gør det nemmere at tage dem med i bilen eller campingvognen på en ferietur. Man sidder ofte mest komfortabelt i moderne havestole fremstillet i træ, hvor designet tager hensyn til kroppens ergonomi, men denne type havestole hører også til blandt de dyreste modeller på markedet.

Hvor finder jeg billige havemøbler?

Vi køber i stigende grad flere produkter på nettet hos de mange webshops, og det skyldes primært de mange fordele ved at handle online. Det er nemt, bekvemt, billigt og hurtigt, og så er der desuden altid 14 dages fuld returret på de varer, som ikke lever op til dine forventninger. En webshop har ofte et stort varieret udvalg samt lavere priser end fysiske butikker, da en webshop kun har få udgifter til husleje og personale. Det samme gælder også for havemøbler, så derfor kan du finde disse på nettet som andre varer. Du kan finde et bredt udvalg af havestole hos Mandalay, da denne webshop har masser af havemøbler i høj kvalitet i alle prisniveauer og materialer.