Små altanmøbler til de mindre altaner

En lille balkon kan føles som en velsignelse og en forbandelse. Det er selvfølgelig altid rart at have et udendørs område, men ikke at vide hvad man skal gøre med det begrænsede rum, bortset fra at bruge det til at placere tørrestativer, kan det til tider resultere i, at rummet forbliver ubrugt. Det første man bør gøre er at spørge dig selv, hvad man vil have ud af rummet – hvilke formål man ønsker at bruge det til.

Funktionalitet er nøglen

Fristelsen til at bruge en lille balkon som et dæk og planlægge at lave en urtehave, læsekrog, udendørs spisestue og liggestol område er ikke praktisk, og det gør det heller ikke til et super brugbart rum. Funktionalitet er derfor nøglen. At holde det ryddelig går hånd i hånd med det også. Ingen ønsker at føle, at de sidder i en hoarder’s garage, hvor man skal mænge sig i møbler med begrænset plads til at bevæge sig rundt på.

En stor del af at få mest muligt ud af rummet på en lille balkon handler om at vælge de rigtige altanmøbler. Multifunktionelle møbler fungerer bedst, da det giver mulighed for fleksibilitet i brugen af ​​rummet. Hold det nemt og simpelt.

Hvis du leder efter en udendørs spisestue, skal du kigge efter et langt, slankt bord og måske et par potteplanter. Hvis rummet er rigtig stramt, skal du vælge to bænkpladser i stedet for stole til siddepladser, da de tager mindre plads og er lettere at manøvrere rundt med.

Hvis du vil omdanne din altan til et sted til læsning og afslappning, skal du kigge efter en L-formet bænk, der kan smides ind i hjørnet, fyldt med behagelige hynder og puder. Udendørs lænestole eller beanbags vil også fungere i denne opsætning, men pas på brede stole, da de optager mere plads end nødvendigt.

Find små altanmøbler online

Er du på udkig efter små og flotte altanmøbler til din lille balkon? Så kan du finde et stort udvalg hos Mandalay, der har et større sortiment online. Her finder du små altanmøbler, der egner sig godt til de mindre altaner samt møbler med flere funktioner, så man kan omarrangere sin altan alt efter behov.