Lær hvordan du får mest ud af din markise

Det kan være du allerede har tænkt over at du med en markise kan få meget mere liv i din have. Det er dog de færreste der ved hvordan man får det optimale udbytte ud af en markise. Læs mere her i artiklen så kan du lære alt om hvordan du får det optimale ud af din markise.

En markise forlænger have sæsonen

Uden en markise er den danske sommer desværre alt for kort. Nogle år er vi så uheldige at sommeren kun giver mulighed for at være i haven nogle få dage. Men med en velhængt og funktionel markise eller flere markiser kan du faktisk få langt mere ud af haven. Selv om det bare regner en smule kan du nemlig så stadig holde grill aftner og hygge med gæster og venner i haven til langt ud på natten. Der er samtidig en vis hygge forbundet med at sidde ude mens det regner. DU kan finde masser af markiser her.

Kombiner markiser med varmeblæsere og du får sommer i haven hele året.

Føler du dig rigtig vild kan du faktisk kombinere en markise med en varmeblæser. Så kan du sidde ude midt om vinteren og stadig have det varmt og lækkert. Vær dog opmærksom på at el regningen kan stige ret betragteligt ved brug af varmeblæser. Læs meget mere om det her.

Billede: Conanil