Den lille String reol med store muligheder

De fleste har sikkert set en String reol før, da den har været solgt i Skandinavien lige siden 1949, så der er virkelig tale om den designklassiker. Der passer godt ind i de fleste hjem. I dag er store bogreoler ikke særligt populære længere, da vi ikke samler på bøger som før i tiden, og vi vil hellere have nogle små men flotte og praktiske reoler på strategiske steder i hjemmet. Til det formål er String Pocket reolerne særdeles velegnede på grund af deres fleksible opbygning, der gør, at man jo kan udbygge dem efter behov.

String Pocket reolerne

Det er nemt og hurtigt at montere en String reol af mærket Pocket, og derfor er disse reoler blevet meget udbredte i de senere år. En af grundene til reolernes popularitet skyldes sikkert det enkle og stilfulde design, der passer ind i ethvert rum og med enhver indretningsstil. Du kan sagtens montere en String reol i dit køkken til krydderier, friske urter eller til dine flotte køkkenartikler, som du oftest anvender.

Du kan også placere reolerne over dit skrivebord, således du nemt kan holde orden på sagerne i dit kontor. I stuen kan du holde styr på dine bøger, dine planter og andre løse genstande, der ikke skal ligge og flyde på gulvet eller bordene. Her er reoler gode til at holde orden på store og små genstande, og det er ekstremt praktisk, at en String reol dels kan fås i mange friske farver, men også at de kan fås i flere størrelser efter netop dit behov, samt at de kan sammensættes til større komplekse systemer.

Reolerne er meget nemme at samle, idet de består af to gavle samt tre hyldeplader. Du kan selv montere hylden på få minutter, idet du blot starter med at skrue den ene ende ind i væggen med en skrue øverst og nederst. Sørg for at hylden er lige, så et vatterpas kan være en god idé. Er væggene ikke faste, så bør du anskaffe dig nogle passende rawlplugs fra det lokale byggemarked.

Nu skal du så sætte hyldepladerne fast med det ønskede mellemrum og fastgøre den anden gavl i væggen. Så nemt kan det faktisk gøres. Du bør maksimalt placere ting på 15 kg, hvis dine hylder er 80 cm lange, mens hylderne på 60 cm længde kan holde til 25 kg.

Køb reolerne på nettet

Hvis du nu gerne vil anskaffe dig en String reol, så kan du finde dem i flere webbutikker på nettet, og det er jo både nemmest og billigst at handle ind på nettet i forvejen, da webbutikkerne har et stort udvalg pg lave driftsudgifter sammenlignet med fysiske butikker. Du kan købe en String reol i webbutikken Designfund.dk, hvor der findes alle modellerne. I øjeblikket er der endda omkring 20 % rabat på reolerne, der normalt koster lidt under 1.000 kr. pr. stk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *