Eksklusiv stil med brugte møbelklassikere

Du bør overveje at anskaffe dig nogle brugte møbelklassikere til dit hjem, da du på den måde kan opnå en hel masse fordele. De fleste investeringer er ofte passive og giver kun en renteindkomst, og bankrenterne i dag er desværre meget lave, så derfor er de fleste investeringer bedre end at placere penge i banken. At købe møbler til hjemmet er normalt en udgift, men du kan faktisk vende udgiften til en investering.

Det er dog meget vigtigt, at du kun fokuserer på investeringer i anerkendte mærker, og det kan især være en fornuftig investering, hvis du anskaffer dig de mest sjældne produkter. Du skal naturligvis finde den slags eksklusive møbler og lamper, der passer bedst til dit hjem efter dine ønsker og behov. Det vil ofte koste flere tusinde kr. at købe sjældne designermøbler til hjemmet, men du vil skabe en helt unik og eksklusiv stilart i dit hjem, hvor du og familien kan have glæde af dem hver eneste dag i mange år fremover.

Kendte danske designmøbler

Danmark har i løbet af de sidste 100 år skabt en lang række anerkendte danske møbeldesignere, der alle har fremstillet unikke modeller i deres helt egen stil. Der er især tale om design af lamper, stole, borde, lænestole og sofaer. De fleste kender til disse anerkendte designere:

  • Louis Poulsen (lamper).
  • Hans J. Wegner (stole og sofaer).
  • Børge Mogensen (stole og sofaer).
  • Piet Hein (borde).
  • Arne Jacobsen (lamper, lænestole og borde).
  • Verner Panton (lamper).
  • Poul Henningsen (lamper).
  • Kaare Klint (stole).

Fordele ved designermøbler

Der vil altid opstå en stor efterspørgsel efter brugte møbelklassikere i god stand, og priserne vil stige fremover, da udbuddet vil blive mindre, mens efterspørgslen vil stige. Hvis du investerer i brugte møbelklassikere nu, så kan du nemlig have glæde ved dem i mange år fremover, da de både er velegnede som komfortable møbler, giver dit hjem en eksklusiv stil, og endelig kan investeringen som regel give dig et bedre afkast end bankernes rente.

Du finder ofte det største udvalg af brugte møbelklassikere online hos Lauritz.com, der er et auktionshus med speciale i formidling af møbler og andre brugte sjældne genstande. Udvalget her er ofte en del større end andre auktioner, private annoncer i den blå avis og udvalget på loppemarkeder, og det er både nemt og hurtigt at se det aktuelle udvalg på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *