Sådan vælger du det perfekte drivhus til din have

Drømmer du om at have et drivhus i haven, hvor du kan gå ud at plukke solmodne tomater og lade børnene sætte tænderne i saftige og hjemmedyrkede agurker? Både små og store drivhuse er populære som aldrig før, og der er rigtig mange, der også indretter deres drivhus som en hyggelig og stemningsfyldt udestue. Er du i tvivl om hvilket drivhus, som du skal gå efter? Så læs med i artiklen her.

Hvad vil du gerne bruge dit drivhus til?

Når du skal vælge dit nye drivhus, er det afgørende, at du gør op med dig selv, hvad du gerne vil kunne bruge dit drivhus til. Vil du bare gerne kunne dyrke lidt grøntsager deri, eller vil du også gerne kunne indrette en lille hyggelig udestue i dit drivhus?

Hvis du alene drømmer om et drivhus, fordi du gerne vil kunne dyrke dine egne grøntsager, er der ingen grund til at investere i et kæmpe et af slagsen. Og hælder du omvendt mere til et, som du også kan læse en bog eller nyde en kop kaffe i, vil det være en skam, hvis du nøjes med et lille drivhus. Tænk derfor nøje over, hvad du rent faktisk vil bruge det drivhus til, som du har kig på – og om det rummer alle de muligheder, som du drømmer om.

Hvor stor en have har du?

Et af de helt store drivhuse på markedet i en lille bitte have vil formentlig ikke være en god kombination. Det kan nemt komme til at tage for meget plads i en lille have, og det kan også nemt komme til at virke meget overvældende, hvis det eneste, som du kan se, når du kigger ud af vinduet, er et drivhus.

Du kan få drivhuse i alle størrelser, og selv et af de helt små væghængte drivhuse, giver dig masser af muligheder for at dyrke dine yndlingsgrøntsager. Uanset om du har en stor eller en lille have, kan du nemt få plads til et af de små charmerende drivhuse.

Hvad er du villig til at betale?

Drømmer du om en havepavillon eller et af de helt store drivhuse, skal du have mange tusinde kroner op af lommen. Er det derimod et mindre drivhus, som du går efter, behøver det ikke at være en udskrivning af den store slags. Tit og ofte er der drivhuse til salg på brugtmarkedet, som du enten kan købe til kun få penge, eller som du kan få gratis, som tak for at du hjælper ‘sælger’ med at komme af med det.

God fornøjelse med at finde det perfekte drivhus til din have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *