Giv plænen en overhaling med herregårdssten

Synes du at din have eller bare græsplænen er lidt kedelig at se på. Læs med her og få råd om hvordan du ved at benytte noget så simpelt som herregårdssten kan pifte din have helt vildt op. Og det bedste af det hele er at du sagtens kan gøre det selv.

Lav en smart sti

Den letteste måde at pifte haven op er ved at lave en smart sti som den du kan se på billedet. Faktisk danner en sti automatisk nogle gode kontraster i din have så at haven både kommer til at se støre ud, men den kommer også til at virke langt mere interessant. Du skal nok beregne en dag eller to til at lægge stenene, for hvis du skal ende med et godt resultat skal du altid være grundig med at sørge for at fliserne ligger plant. Brug eventuelt en vatterpasser.

Lav et bed

En anden let og effektiv måde at pifte haven op ved hjælp af herregårdssten er ved at lave et bed, der er omkranset af sten. Er du af den lidt mere eksperimenterende type kan du endda lave bedet en smule forhøjet, ved først at lægge sten og så jord ovenpå. Det ser super godt ud i langt de fleste haver.

Et par gode steder at anskaffe materialer til have ombygning

Hvis mindre du har en eller anden fast butik hvor du køber ting til hus og have så er online køb faktisk altid vejen frem når du skal shoppe. Ved at købe online sparer du mange penge og ikke mindst tid og så er du fri for selv at stå for transport. Et godt sted at købe belægningsten finder du her.

Er du mere på udkig efter rabatter og lidt billigere shopping så prøv den her side.

Billede: Dave Catchpole