Få styr på havemøblerne inden sommerens ankomst

Selvom sommeren lader vente på sig i år, kan det godt være en god idé at få styr på havemøblerne allerede nu, da man aldrig ved hvornår sommeren bryder ud. Det kan komme lige pludseligt fra den ene dag til den anden, og så er det da ærgerligt, hvis man ikke kan sidde i haven og nyde solen.

Havemøbler til små og store haver

Hos ILVA finder du både havemøbler, der egner sig godt til små og store haver samt altaner. Der er mange forskellige muligheder hos ILVA, hvorfor du med sikkerhed kan finde nogle havemøbler, der passer til din prisklasse, smag og størrelsesbehov. Tre faktorer der også er vigtigt at tage i betragtning, inden man køber sin havemøbler.

Har du en stor have, hvor der gerne skal være plads til store haveselskaber, kan du finde store havemøbelsæt med borde og stole, der vil egne sig godt til det. Har du derimod en lille have eller altan, hvor der ikke er så meget plads, finder du også små havemøbelsæt til to personer, der kan foldes sammen hos ILVA.

Vil du gerne skabe en hyggelig loungestemning i haven, kan du finde nogle gode ’sofa’møbler til haven i flet med flotte hynder, der vil skabe en afslappet stemning, hvor man kan nyde selskabet af sine venner og familie. Du kan også gå efter en mere romantisk stemning med havemøbler i en fransk gårdhave stil, der vil fungere rigtig godt til formålet.

Har du derimod mere praktiske behov, finder du også mange havemøbelsæt i plastik og andre let rengørelige materialer, der nemt og hurtigt kan tørres over med en våd klud.

Find inspiration til din havestil på ILVA’s hjemmeside, hvor du både finder inspirerende blogindlæg og et stort udvalg af moderne havemøbler.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *