At flytte hjemmefra

Det første hjem

Det er ikke blot her, man for første gang virkeligt skal stå på egne ben. Det er også her man virkeligt får mulighed for at finde frem til sin helt egen, personlige boligstil. Dette kan for mange være spændende og sjovt, men kan også være en svær og tidskrævende proces. Her er de bedste råd til hurtigt at finde din helt personlige boligstil.

 

Søg inspiration

For at finde din egen stil kan det være en stor hjælp at søge inspiration og dermed finde ud af, hvad du kan lide, og hvad du ikke bryder sig om. Du kan blandt andet få inspiration i de hjem, du besøger. Har din veninde et lækkert farvetema, som du kunne forestille dig i dit eget hjem? Har dine bedsteforældre nogle fine planter i stuen? Elementer fra dine bekendtes hjem kan nemt bruges som inspiration til dit eget. Derudover kan du søge inspiration på nettet, i boligmagasiner eller i TV. Ved at holde øjnene åbne efter inspiration og kombinere forskellige elementer i dit hjem, kan du på sigt finde frem til din helt egen indretningsstil.

 

Hvad kendetegner dig?

For at du virkeligt skal føle dig hjemme i din nye lejlighed, er det vigtigt at overveje, hvad det er, der kendetegner lige præcis dig. Du kan dermed tilføre genstande som viser noget om for eksempel dine hobbys eller holdninger. Er du vild med at rejse? Så kan det være en fin idé at hænge et flot verdenskort op eller bruge fotos fra dine rejser som pynt på væggene. Er du helt tosset med musik? Her kan du pynte med lækre fotos af artister eller bruge din egen guitar som pyntegenstand i hjemmet. Dette vil helt sikkert bringe en masse sjæl og personlighed til dit hjem.

 

Billede: tommerton2010

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *