Brug havepavillonen hele året rundt

 

Havepavillonen kan være en naturlig del af haven, hvor den skaber sit helt eget rum og får haven til at virke langt mere indbydende. Man forbinder muligvis havepavillonen med sommer og lune dage, men i dag skal du få inspiration til brug af havepavillonen hele året rundt.

Idéen med havepavillonen er, at man kan sidde midt i haven, samtidig med at man har fast grund under fødderne, tag over hovedet og læ for sol, blæst og regn. Havepavillonen er det oplagte sted at opholde sig imens man læser en bog, drikker en kop kaffe eller dyrker sin hobby, som fx at male.

Havepavillonen er lille og fleksibel, og den indrettes ofte med lette og funktionelle havmøbler. Du kan også indrette havepavillonen med et arbejdsbord, hvor du kan ordne krukker og blomster til haven. Havepavillonen kunne tilmed fungere som fleksibelt hjemmekontor, hvor du kan sidde helt ugeneret med din computer og bunker af papirer.

Forlæng sæsonen

Når du køber en havepavillon, så tænk på, at du skal kunne bruge den hele året rundt. Vælg derfor en havepavillon, der kan lukkes af med glassider. Alene med stearinlys kan du varme havepavillonen rigtig godt op.

Endeligt, er det en fordel, hvis du placerer din havepavillon med luft omkring bygningen. Således får den sit ’eget liv’, og bliver et sted, hvor stemningen er helt anderledes end den, du oplever inde i huset og på terrassen.