Danskerne flytter til Malmø

Rigtig mange danskere har valgt at flytte til Malmø, og stadig flere kommer til. Der bor 23.000 danskere i Sverige, og ca. 9.000 af dem har bopæl i området. Derfor er det at flytte til byen ikke unormalt for danskere. Men hvilke råd skal man følge, hvis man har planer om at flytte dertil?

Gode råd inden du flytter til Malmø

  • Danske statsborgere kan frit flytte til Malmø for at bo, arbejde eller studere.
  • Skal du bo der i mere end 12 måneder, kræver det at du folkeregistrerer dig i Sverige.
  • Når du flytter dertil, skal du melde din flytning indenfor den første uge, og den skal rettes mod Skatteverket i Sverige.
  • Skal du flytte til Malmø for at arbejde fast i Sverige, skal mister du din danske sygesikring. Efter folkeregistreringen i Sverige, er danskere sikret af sygeforsikringen i Sverige.

 

Søg råd om bolig hos en ejendomsmægler i Malmø

En anden vigtig ting ved at flytte, er at finde en bolig. En bolig er måske det allervigtigste at søge råd omkring ved flytning. Hos Landgren ejendomsmæglerfirmaet i Malmø kan de hjælpe dig med at finde din næste bolig. De har næsten 15 års erfaring med at hjælpe svenskere og danskere med at finde bolig i området.

Det er Peter og Ines Landgren, der står bag ejendomsmæglerfirmaet, og de er kendt for at være nytænkende i forhold til boligløsninger. De har en professionel tilgang til området, og slipper ikke deres kunder, førend de er tilfredse med deres nye bolig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *