Rammer skaber hygge på husets vægge

Det er nemt nok at indrette stuen med møbler, tæpper, gardiner, TV og stereo, men stuen får først en unik stil, når man sætter et personligt særpræg på den, og det kan gøres på flere måder, og de fleste gør det elegant ved at hænge rammer op på væggene med familiebillederne, men det er også meget anvendt at placere rammer på borde, skænke og andre små møbler i hjemmet. Det gælder om at give stuen liv og stemning, og det er de små ting som billeder, lysestager, bøger og andre pyntegenstande, der giver det endelige udslag af sjæl og hygge i stuen.

 

Unik indretning med billedrammer

Et hjem får atmosfære og liv, når der på væggene er ophængt rammer med fotografier, billeder og diplomer, da dette er en ideel måde at give rummet særpræg og et individuelt personligt islæt. Det er jo de små detaljer, der ofte gør forskellen, og ved at placere rammer på vægge og møbler kan du nemt og billigt kan personificere hjemmet. Det giver et friskt pust, hvis man selv og gæsterne har noget at se på, så man eventuelt kan bruge dette til inspiration, når man snakker sammen. En plakat eller et maleri kan også sættes i ramme, så man kan nyde dette øjeblik i mange år fremover.

Om det er en Picasso efterligning eller en børnetegning er ikke så afgørende, men det viser blot, hvordan I prioriterer i hjemmet. Man kan også sætte fotografier i rammer, og det kan blive en rodet affære med hundredvis af små billeder i hver sin billedramme, så derfor vælger mange at lave collager, hvor man klistrer alle de mange billeder på en fast baggrund, der efterfølgende indrammes og hænges op på væggen til fælles skue. Mulighederne er ubegrænsede, men man kan få meget glæde af rammer på væggene, da det giver rummet karakter og personlighed.

 

Køb rammer online

Hvis man har en god overbevisning om, hvilken type ramme man har brug for, så er det normalt nemmest at bestille den på nettet hos en webbutik, der normalt har mange flere modeller at vælge imellem frem for supermarkedet eller den lokale fotoforretning. Fordelen ved at handle online er udover et bredere sortiment desuden, at det oftest er billigere og nemmere at købe rammer og andet boligtilbehør her frem for i en fysisk butik, da disse har større udgifter til lokaler og personale.

Man kan eventuelt finde inspiration hos Ilva, der dels har fysiske butikker rundt omkring i Danmark, men Ilva har også en webbutik, hvor man kan få leveret de bestilte varer med fragtmand. Dermed sparer man både tid og transportudgifter, når man handler i en webbutik. I en butik med bredt udvalg, kan man finde modeller af rammer i flere slags materialer som træ, plast eller metal, og farven kan ofte være kobber, sølv, sort, hvid eller guld.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *