Pift middagen op med moderne servietter

Mange mennesker ser servietter som en luksus, der benyttes ved mere højtidelige og særlige lejligheder fremfor til hverdag, hvor mange mennesker bruger køkkenrulle til samme formål. Men hvorfor egentlig ikke pifte hverdagsmiddagen lidt op med nogle moderne servietter?

Nogle vil måske mene, at det er for dyrt at bruge servietter til hverdag, hvilket man jo godt kan argumentere for, hvis pengene er små. Men servietter behøver altså slet ikke at være så dyre.

 

Servietter til enhver lejlighed

Hos Idemøbler finder du servietter til enhver lejlighed. Synes du at et stykke køkkenrulle er lidt for kedeligt, men vil du heller ikke gøre alt for meget ud af det til hverdag? Så kan du få 200 almindelige hvide servietter til 80 kroner hos Idemøbler. Det er da en måde at pifte hverdagsmiddagen lidt op på, hvis man ikke ønsker at bruge for mange penge på det. Så kunne man jo se et par tutorials på YouTube, hvor man hurtigt kan lære at folde servietterne som en svane, blomst eller lignende. Det er en sjov måde at udfolde sine kreative evner på, samtidig med, at man får piftet hverdagsmiddagen lidt op.

Er du ved at planlægge en fest eller et bryllup, så kan du også finde nogle rigtig fine servietter til lejligheden hos Idemøbler. Her kan du blandt andet købe nogle servietter hvorpå der står skrevet ’You are my favorite person’. Det kunne være et rigtig godt bud til bryllupsservietten, da man gerne skulle gifte sig med sin yndlingsperson. Det kunne også være en god mulighed, hvis man er i færd med at arrangere en fødselsdag eller lignende for en særlig person, man har kært.

Kunne du godt tænke dig at få lidt farver på middagsbordet, finder du nogle rigtig fine servietter hos Idemøbler med et rosafarvet marmortryk. Disse servietter er ideelle til en pigemiddag, hvor man ønsker at skabe en feminin og moderne stemning. Marmor er stadig en af tidens største trends, hvilket gør dette til en af de mest moderne valg.

Du kan også finde andre servietter med moderne tryk hos Idemøbler, der har et varieret sortiment at vælge imellem.

 

Find mere pynt til bordet

Hos Idemøbler kan du foruden servietter også finde mange andre ting, der kan være med til at skabe en hyggelig stemning ved middagsbordet. Du kan for eksempel købe dækkeservietter i forskellige farver og mønstre. Det giver en god og hjemlig stemning.

Du kan også finde pyntegenstande som lysestager, vaser, fade og skåle, der også kan være med til at pynte bordet og skabe en hyggelig stemning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *