Find en sovesofa til gæsteværelset

 

Når børnene flytter ud og man efterhånden får flere ledige værelser og mere plads i sit hjem, kan det være hensigtsmæssigt at investere i en sovesofa til et gæsteværelse, der både kan benyttes af gæster eller til når børnene kommer hjem på besøg.

En sovesofa er ganske praktisk, da den kan slås sammen og dermed også bruges som sofa, hvilket betyder, at man også kan vælge at have den i stuen.

 

Sovesofa på budget

Hos Idemøbler finder du en masse forskellige sovesofaer i diverse størrelser, materialer, farver og prisklasser, så det er noget at vælge imellem for enhver smag samt mulighed for at tilpasse den til ethvert hjem uanset om man går efter et minimalistisk og stilrent udtryk eller et mere spraglet og farverigt hjem – Idemøbler har det hele.

Hvis man har pladsen til det, er det ideelt at have en sovesofa, da man dermed altid har plads til overnattende gæster, hvilket blandt andet giver mulighed mere spontanitet i hverdagen. Derudover er det også langt mere komfortabelt for ens gæster at ligge i en rigtig seng fremfor på en luftmadras. Man sparer i øvrigt besværet med at finde luftmadrassen frem og puste den op, hvilket kan være en langtrukken proces.

 

Pynt gæsteværelset

Foruden sovesofaer har Idemøbler også et stort sortiment af andre boliggenstande og møbler, der kan være med til at gøre gæsteværelset mere hyggeligt og funktionelt. Du kan dels finde pyntegenstande, krukker, vaser, malerier, art prints, tæpper, puder osv. samt diverse opbevaringsløsninger, der kan sammensættes på flere forskellige måder rummets muligheder taget i betragtning.

Når du handler online, kan du desuden bestille varerne direkte til døren, hvilket sparer dig for en del besvær med selv at skulle hente dem. For nogle er det også mere hensigtsmæssigt og behageligt at foretage indkøbet hjemmefra, i stedet for at skulle fare ud i en af butikkerne.