3 idéer: Overrask din mand med et herreværelse

Hvilken mand ønsker sig ikke et vaskeægte herreværelse, hvor han og gutterne kan mandehørme? Har du et ekstra rum i boligen, som lige nu ikke rigtig bliver brugt til andet end lidt småopbevaring, hvorfor så ikke overraske din mand med et sejt herreværelse? Få her inspiration til, hvordan du kan glæde din mand med en misundelsesværdig herrehybel.

Skab biografstemning i hjemmet

Elsker din mand gode filmoplevelser? Så er det helt oplagt at lave et personligt værelse til ham med hans helt egen hjemmebiograf. Her er det nødvendigt med en god projektorskærm og projektor, så billedet står helt skarpt.

Gå på genbrugsjagt, for hvis du er heldig, kan du finde gamle biografsæder, der skaber den helt rigtige biografstemning i rummet. Prikken over i’et er naturligvis en popcornmaskine, som kan forkæle ham med salte snacks under filmen.

Gå efter det elegante gentlemanlook

Hvis din mand er en sucker for en god rom, vil han med garanti sætte pris på et herreværelse med et elegant gentlemanlook. Gå efter mørke træmøbler og et poolbord til at sætte den helt rigtige engelske atmosfære.

I rummet skal der naturligvis også være en god lænestol og en bar. For at give den helt rigtige stemning, der er Sherlock Holmes værdig, bør du indrette med et globusbarskab, hvor han kan opbevare sin yndlingsrom.

Kreer en indendørs golfbane

Hvilken golfentusiast ønsker sig ikke sin helt egen indendørs golfbane? Er din mand også vild med golf, er det oplagt at skabe et herreværelse, hvor han kan putte. Indret rummet i naturlige farver for at skabe et indtryk af at være i naturen, og placer den indendørs golfbane centralt i værelset – det er jo den, der er omdrejningspunktet.

Sæt hans golftasker rundt om i rummet, så de bliver en aktiv del af indretningen. Og fuldend værelset med et lille barbord, hvor han kan slukke tørsten mellem slagene. Han vil elske dig for det.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *