Inspiration til nye havestole

Foråret springer snart ud, og bagefter går vi ind til et sommerhalvår, hvor man kan nyde boligens udendørsarealer herunder altanen, vinterstuen, udestuen samt den overdækkede terrasse. For at man kan have bedst udnyttelse og brug af disse lokaler, så bør man have nogle velfungerende møbler placeret her, således man kan nyde en kop kaffe eller et helt måltid i hyggelige omgivelser.

Der er ofte tale om et havebord med tilhørende havestole, og hvis lokalet ikke er overdækket, bør man supplere med en markise eller en stor parasol, der effektivt kan afskærme mod sol, vind og regn.

Typer af havestole

Man kan naturligvis anskaffe sig havestole i mange forskellige typer designs, farver og materialer, så derfor vil priserne også variere tilsvarende. Alligevel bør man ikke udelukkende vælge nye havestole kun på baggrund af prisen, da man ofte vil få mere komfortable havestole med en lang levetid, hvis man vælger nogle lidt dyrere modeller, der er fremstillet i holdbare materialer samt i et smart design.

Man vil få mere glæde af behagelige havestole, der endda højner boligens indretning og stil. De billigste og mest simple typer havestole er plast-flet-stole, mens der i den anden ende af kvalitetsskalaen findes tunge og komfortable loungemøbler til flere tusinde kr. pr. stk. Man bør også overveje materialevalget, da dette også afspejler vedligeholdelse og pleje af møblerne. De mest udbredte typer materialer er:

  • Plast/kunststof.
  • Træ.
  • Sten.
  • Metal.

Havemøbler fremstillet i træ kræver en del vedligeholdelse herunder lakering og imprægnering, hvorimod de andre typer er lettere at vedligeholde og rengøre. Man bør overveje materialevalget nøje ud fra, hvor møblerne skal stå i forhold til vind og vejr.

Find inspiration på nettet

Det kan være for tidskrævende at besøge alle boligbutikkerne og byggemarkederne, når man leder efter nye havemøbler og havestole. Man finder heldigvis et stort og bredt udvalg hos IDEmøbler, der dels har de fysiske butikker rundt omkring i landet men også har en webshop, hvor man kan se hele deres udvalg af havestole og andre havemøbler.

Hvis man er i tvivl om møblets siddekomfort, farve eller materialets kvalitet, så kan man eventuelt besøge en af butikkerne, men hvis man har bestemt sig for en vare, kan man nemt bestille den via webshoppen og få varen leveret med almindelig fragtmand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *