Førstehåndsindtryk af din virksomhed

En dørmåtte får normalt ikke megen opmærksomhed, idet der blot bliver tørret sko af i den. Ja oftest går man blot over en dørmåtte uden at tænke videre over det. Men er man virksomhedsejer bør man måske lige tænke en ekstra gang over, hvilken dørmåtte man har liggende – i hvert fald hvis man vil gøre et bestemt førstehåndsindtryk.

Man skal nemlig ikke undervurdere det førstehåndsindtryk, man får, når man træder ind i en virksomhed. Har den grafisk motiv, et budskab eller er den beskidt og slidt? Det lyder fjollet, men det er de små ting vi hægter os fast i, og jo – de betyder faktisk noget!

 

Dørmåtter til ethvert formål

Der findes et stort udvalg af forskellige typer dørmåtter på markedet. Hver og en er lavet specielt til en bestemt funktion. Dørmåtter med mange funktioner kan du finde hos ILVA, hvor du også finder dem i forskellige farver og former til både privat brug og til din virksomhed. Med en dørmåtte fra ILVA, kan du trygt byde gæster velkommen.

Ønsker du i stedet, at købe større dørmåtter til din virksomheds hovedindgang, skal du overveje hvilket materiale dørmåtten skal være produceret i. Nylonmåtter er for eksempel gode til effektivt at opsamle grus, sand og tørt snavs, hvorimod en bomuldsmåtte sætter en stopper for vådt snavs.

Endelig, kan du også investere i aflastningsmåtter, der optimerer arbejdsforhold og nedsætter skader. Det er altså blot op til dig og din virksomhed at vælge den dørmåtte, der er den rette for jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *